Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ξεκίνησε την λειτουργία της το 1992 και από τότε ακολουθεί μία διαρκώς επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ασφάλειας εργαζομένων.

Αρχικά η εταιρεία ασχολήθηκε με την κατασκευή ρουχισμού προστασίας των εργαζομένων. Με την πάροδο όμως του χρόνου και προκειμένου η εταιρεία να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις των πελατών της, και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια, επέκτεινε την δραστηριότητα της και στις υπόλοιπες κατηγορίες των μέσω ατομικής προστασίας.

Μελετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια την παγκόσμια αγορά στον χώρο των μέσω ατομικής προστασίας, προκειμένου να εντοπίσουμε προϊόντα με ποιότητα και καινοτομία και σήμερα είμαστε στενοί συνεργάτες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Απώτερος σκοπός της προσπάθειας μας ήταν και συνεχίζει να είναι, να προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά τα καλύτερα και καταλληλότερα προϊόντα ανά κατηγορία στην καλύτερη τιμή. Να γνωρίζουμε τις δυνατότητες των προϊόντων μας και να είμαστε σε θέση να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας στις επιλογές τους με πληρότητα και άμεση εξυπηρέτηση.

Προκειμένου να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας είχαμε όλα αυτά τα χρόνια αρωγούς και συμπαραστάτες τους εργαζόμενους στην εταιρία αλλά και τους συνεργάτες μας. Αυτοί μας βοήθησαν να αναπτύξουμε την ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και από μια μικρή αρχικά εταιρεία να είναι σήμερα ένας μεγάλος Όμιλος εταιρειών με εξέχουσα θέση στην αγορά των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Σήμερα η ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στεγάζει τις δραστηριότητες της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης 6.000m2 ενώ πρόσφατα λειτούργησε παράρτημα των δραστηριοτήτων της στην πόλη των Αθηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των εκεί πελατών τα της.

Η λειτουργία της ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ διέπεται από τις αρχές του ISO9001:2008.

 


ΠΡΟΦΙΛ

Βαθιά πίστη των ανθρώπων της ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΒΕ είναι ότι η εταιρεία επιτελεί με την λειτουργία της ένα σημαντικό έργο, με κοινωνικές προεκτάσεις. Κατασκευάζει και παρέχει ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στους εργαζόμενους, προκειμένου να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά οι κίνδυνοι στον χώρο εργασίας.

Το εργατικό ατύχημα αποτελεί, ένα τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος για τον ίδιο τον εργαζόμενο, την οικογένεια του, την κοινωνία και εν τέλει το κράτος. Στο βαθμό που και εμείς με την δραστηριότητα μας μπορούμε να συνεισφέρουμε στην απάλειψη ή στην ελάφρυνση αυτού του κόστους, μας κάνει να νιώθουμε ικανοποίηση ταυτόχρονα και ευθύνη. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη, να προσπαθούμε διαρκώς να προσφέρουμε στους εργοδότες και στους εργαζόμενους:

Ενημέρωση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων με την χρήση των μέσων ατομικής προστασίας.

Την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη στην επιλογή των Μ.Α.Π.

Τα καλύτερα και πλέον καινοτόμα ΜΑΠ.

Τις καλύτερες τιμές στην καλύτερη πάντα ποιότητα.

Την άμεση εξυπηρέτηση.

Την πλήρη υποστήριξη των προϊόντων μας και μετά την διάθεση στον πελάτη μας.

Οι άνθρωποι της ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε όλες τις αναγκαίες προσπάθειες προκειμένου να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να κάνουμε έναν κόσμο ασφαλέστερο.


Οι άνθρωποι της ΑΣΠΙΣ


 
Theme skin