Η ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ξεκίνησε την λειτουργία της στις αρχές του 1991 και σήμερα ,το 2016 συμπληρώνει μια 25χρονη επιτυχημένη πορεία.

Αρχικά η εταιρεία ασχολήθηκε με την κατασκευή ρουχισμού προστασίας των εργαζομένων. Με την πάροδο όμως του χρόνου και προκειμένου η εταιρεία να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις των πελατών της, και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια, επέκτεινε την δραστηριότητα της και στις υπόλοιπες κατηγορίες των μέσω ατομικής προστασίας. 

Μελετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια την παγκόσμια αγορά στον χώρο των μέσω ατομικής προστασίας, προκειμένου να εντοπίσουμε προϊόντα με ποιότητα και καινοτομία και σήμερα είμαστε στενοί συνεργάτες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Απώτερος σκοπός της προσπάθειας μας ήταν και συνεχίζει να είναι, να προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά τα καλύτερα και καταλληλότερα προϊόντα ανά κατηγορία στην καλύτερη τιμή. Να γνωρίζουμε τις δυνατότητες των προϊόντων μας και να είμαστε σε θέση να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας στις επιλογές τους με πληρότητα και άμεση εξυπηρέτηση.

Προκειμένου να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας είχαμε όλα αυτά τα χρόνια αρωγούς και συμπαραστάτες τουςανθρώπους μας, το προσωπικό μας αλλά και τους συνεργάτες μας. Αυτοί μας βοήθησαν να αναπτύξουμε την ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και από μια μικρή αρχικά εταιρεία να είναι σήμερα ένας μεγάλος Όμιλος εταιρειών με εξέχουσα θέση στην αγορά των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Σήμερα η ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στεγάζει τις δραστηριότητες της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική περιοχή
Θεσσαλονίκης 6.000m2 ενώ λειτουργεί και παράρτημα των δραστηριοτήτων της στην πόλη των Αθηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των εκεί πελατών της.


 
Theme skin