Η ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1991 και εξειδικεύεται στην παραγωγή εργατικού ιματισμού και εισαγωγή μέσων ατομικής προστασίας εργαζομένων. Η εμπειρία της διοίκησης, η συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένους οίκους στο safety και η τεχνογνωσία του προσωπικού, καθιστούν την ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ ως μία από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην Ελλάδα και στην περιοχή των Βαλκανίων στο χώρο του safety.

Βαθιά πίστη των ανθρώπων της ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ είναι ότι η εταιρεία επιτελεί με την λειτουργία της ένα σημαντικό έργο, με κοινωνικές προεκτάσεις. Κατασκευάζει και παρέχει ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στους εργαζόμενους, προκειμένου να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά οι κίνδυνοι στον χώρο εργασίας.
Το εργατικό ατύχημα αποτελεί, ένα τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος για τον ίδιο τον εργαζόμενο, την οικογένεια του, την
κοινωνία και εν τέλει το κράτος. Στο βαθμό που και εμείς με την δραστηριότητα μας μπορούμε να συνεισφέρουμε στην απάλειψη ή στην ελάφρυνση αυτού του κόστους, μας κάνει να νιώθουμε ικανοποίηση ταυτόχρονα και ευθύνη.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη, να προσπαθούμε διαρκώς να προσφέρουμε στους εργοδότες και στους εργαζόμενους:

  • Ενημέρωση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων με την χρήση των μέσων ατομικής προστασίας.
  • Την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη στην επιλογή των Μ.Α.Π.
  • Τα καλύτερα και πλέον καινοτόμα ΜΑΠ.
  • Τις καλύτερες τιμές στην καλύτερη πάντα ποιότητα.
  • Την άμεση εξυπηρέτηση.
  • Την πλήρη υποστήριξη των προϊόντων μας και μετά την διάθεση στον πελάτη μας.


Οι άνθρωποι της ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΣ δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε όλες τις αναγκαίες προσπάθειες προκειμένου να εκπληρώσουμε τιςεπιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να κάνουμε έναν κόσμο ασφαλέστερο.


 
Theme skin